Now Reading
Hotspots

Hotspots

Ben je ook altijd op zoek naar nieuwe pareltjes van restaurants? Wij zetten voor jou even onze favoriete hotspots op een rij.

Vis van A

Mis je net als ons restaurant Pastorale in Reet? Na 30 jaar sloot de sterrenzaak van Bart De Pooter eind 2022 haar deuren. Maar niet getreurd: dit gaf de mogelijkheid om andere smakelijke projecten op poten te zetten. Zoals visrestaurant Vis van A op de Hangar-site aan de Rijnkaai in Antwerpen. Hier kun je in een trendy interieur terecht voor alleen maar de allerbeste vis uit de Noordzee en verder, van ontbijt tot diner.

Rijnkaai 100, 2000 Antwerpen
vis_van_a

Hoxton

Naast vestigingen in Londen, Amsterdam en Parijs, is het nu de beurt aan de Belgische hoofdstad. Op 1 mei 2023 zal The Hoxton haar deuren openen in Brussel, vlakbij bij de Botanique. Met zijn charmante sfeer eindigt dit hotel rechtstreeks op onze must go list. Of wat zeggen we? Naast een hotel voor short en long stay, is The Hoxton ook een bruisende co-working, restaurant en heeft het een majestueuze rooftop en een bruisende publieke lobby waar je kunt vertoeven. Het interieur van het hotel werd ontworpen door AIME Studios, de inhouse-designstudio van Ennismore. Het resultaat is een klassiek design uit de jaren zeventig, zij het met een moderne update.

Square Victoria Régina 1, 1210 Brussel
thehoxtonhotel

Cantine

Op zoek naar een leuke plek op het Antwerpse Zuid voor een verfijnde hap en een lekker wijntje? Vanaf eind april kan u daarvoor terecht in Cantine, op de hoek van de Volkstraat en Scheldestraat. Cantine biedt sharing dishes en geselecteerde wijnen, in een mediterraanse sfeer. Een snelle bite of uitgebreide avond met vrienden en familie, Cantine’s zuiders menu heeft voor elk wat wils! En niet te vergeten, een zonovergoten terras op één van de leukste hoeken van het Zuid! Laat die zomeravonden maar komen, see you in Cantine!

Scheldestraat 77, 2000 Antwerpen
cantine_antwerp

AUM

Je moet er waarschijnlijk even voor in de auto stappen, maar we beloven je dat het ‘t waard is. Vooral wanneer je op zoek bent naar een plek om de hele avond door te brengen. Om met een aperitief bij te kletsen met vrienden, om te genieten van verfijnd, modern Indiaas eten (en dan vooral de butter chicken!), om nog een cocktail te drinken en om wellicht de avond met muziek af te sluiten. Naast hun eigen etnische beats is er vrijdag en zaterdag namelijk een DJ die ervoor zorgt dat de energie naar een hoger niveau wordt getild naarmate de avond vordert.

Mechelsesteenweg 455,1950 Kraainem
aum.brussels

And/or

In de multiculturele Brederodebuurt in Antwerpen opende recent and/or. Een restaurant met een houtachtig interieur waar je in gezelschap een goed glas wijn kunt drinken, maar waar je ook duurzame gerechten kunt eten. Maar verkijk je er niet op: ook al zullen de gerechten met lokale ingrediënten je doen vermoeden dat het een vegan restaurant is, zijn ze dat in essentie niet. Pas indien vis- of vleesgerechten in het duurzame en no/low-waste concept passen, zal het in het aanbod verwerkt worden. Van chef Karen kun je trouwens veel verwachten. Ze kookte eerder op hoog niveau in New York City (zelfs bij een Michelin sterrenrestaurant in Manhattan), maar kwam toch naar Antwerpen om ons te laten zien dat plant-forward fine dining zich kan meten met elk ander restaurant.

Haantjeslei 1, 2018 Antwerpen
andorantwerp

Enso District Hotel

Wil je binnenkort een weekend weg, maar weet je nog niet waarheen? Wij pleiten voor een getaway in eigen land. Er is nog genoeg te ontdekken! Zoals boetiekhotel Enso District Hotel in “lake district tower” in het hart in Knokke-Heist. Zoals we van Knokke-Heist gewoon zijn voldoet ook dit boetiekhotel in Japandi-stijl aan alle luxe en elegantie. De uiterst sympathieke oprichters Tine Vanparijs en Tim De Taeye verwelkomen vanaf deze zomer gasten graag in de district kamers voor een kort verblijf, ruime familie kamers voor degenen die reizen met kinderen en koppels die op zoek zijn naar ontspanning in de privé wellness-suite. Maar ook op de begane grond kun je zeven dagen per week terecht voor een heerlijk à la carte ontbijt, brunch of lunch.

Elizabetlaan 185, 8300 Knokke-Heist
ensohotels
Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere