Now Reading
Kerst nog 1x opnieuw beleven met de Familiemusical ‘A Christmas Carol’

Kerst nog 1x opnieuw beleven met de Familiemusical ‘A Christmas Carol’

Het is weer januari voorbij. Kerstbomen werden afgebroken, lichtjes verdwenen uit het straatbeeld en warme ovenhapjes en bubbels maakten plaats voor saaie detox kuren. Voor wie net zoals wij terug mijmert naar de mooiste tijd van het jaar, kan vanaf februari in Antwerpen zijn hart ophalen aan de kleurrijke familiemusical ‘a Christmas Carol’.

Dit legendarische kerstverhaal gebaseerd op het boek van Charles Dickens verscheen voor het eerst op de planken in december in Gent en werd met lovende kritieken bejubeld. De ijzersterke cast wordt aangevoerd door niemand minder dan Lucas Van den Eynde als de verbitterde Ebenezer Scrooge.

Voor wie graag even een opfrisser heeft over het scenario? Here we go: Bankier en Ebenezer Scrooge zijn hele leven draait alleen maar om geld. Liefde, familie en vriendschap lijkt hij te verafschuwen. Op kerstavond krijgt hij bezoek van de geest van zijn vroegere zakenpartner Jacob Marley. Die waarschuwt hem voor zijn lot als rusteloos, ronddwalend spook, indien hij zijn leven niet verandert. 

A Christmas Carol is een rasecht kerstverhaal met een happy end, just the way we like it. BO magazine ging de sfeer al even opsnuiven in Gent en ging met een rugzak aan emoties naar huis want a Christmas Carol laat je lachen, filosoferen en wenen, all at the same time. Een absolute aanrader om de koude wintermaanden helemaal op te fleuren. 

A Christmas Carol is te zien in de Antwerpse Stadsschouwburg tussen 17 en 25 februari. Meer info over data en tickets vind je terug via deze link: https://deepbridge.be/shows/a-christmas-carol/#tickets

Want waarom zou je dit prachtige en tijdloze verhaal niet in februari mogen beleven…

Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere