Now Reading
Ibiza op de planning dit jaar? Wij vonden de leukste restaurants en beachclubs waar je met je tenen in het zand heerlijk kan lunchen of dineren.

Ibiza op de planning dit jaar? Wij vonden de leukste restaurants en beachclubs waar je met je tenen in het zand heerlijk kan lunchen of dineren.

Beach House
Beach House Ibiza is een verborgen juweeltje, genesteld aan de baai van Santa Eulalia waar de rivier de zee samenvloeien. Deze spirituele oase serveert een authentiek mediterraan menu, vakkundig bereide cocktails en een gespecialiseerde wijnkaart. Met verse en seizoensgebonden ingrediënten biedt het menu van UM Beach House gerechten die lichaam en geest voeden. Specialiteiten zijn verse zeevruchten, mals vlees en traditionele Spaanse paella – ideaal om te delen. Check deze nieuwe hotspot zeker bij je volgende trip naar Ibiza.

Babylon Beach
In een prachtige baai, op minder dan 1 km van het centrum van Santa Eulalia,vind je Babylon Beach: een laid-back strandclub die zich boven op een rots bevindt. Hier lig je een hele dag onder de riete parasols te kletsen met een vriendin of verdiep je je in een boek. Dankzij een natuurlijk trap kan je makkelijk naar beneden om een duik te nemen wanneer de Spaanse zon even teveel wordt. Bestel jullie favoriete gerechten van op het menu en vergeet de tijd. Voor je het weet is de zon onder!

Tropicana
Combineer één van de chiqueste stranden van Ibiza met vriendelijke service, een kwaliteitsvol vismenu én een prachtige locatie en je belandt bij Tropicana. Gelegen op slechts enkele meters van het glinsterende turquoise water van het strand van Cala Jondal, is Tropicana een echt eilandinstituut geworden. Deze super relaxte beach club zorgt ervoor dat je niet van je ligbed hoeft af te komen om te genieten van hun food en drinks. Hun menukaart staat vol met al het lekkers dat het eiland te bieden heeft: Ibérico ham en gerookte sardientjes als appetizer, verschillende soorten paella, dagverse vis en vlees op de steengril.

Aiyanna
Ontspan met een heerlijke cocktail in de hand onder Aiyanna’s iconische Guatemalaanse parasols. Hier ga je naartoe voor opwindende liveoptredens, entertainment bij maanlicht en magische diners op blote voeten. Deze bohemian-chique hotspot bevindt zich in de rustige baai van Cala Nova en is een van de populairste plekken van Ibiza. Naast lekker eten, drinken en dansen, kun je bij Aiyanna zelfs trouwen! Dat wordt gegarandeerd een dream wedding! Benieuwd naar deze paradijselijke hotspot?

Experimental Beach
Experimental Beach ligt verscholen achterin het zoutreservaat Ses Salines. Kronkelige zandweggetjes brengen je naar deze magische plek waar de zonsondergangen magisch zijn. De chef serveert klassieke Spaanse gerechten zoals tapas en eenvoudige visgerechten. Nog lekkerder vanop je zonnebed. Hun cocktailmenu serveert de meer experimentele exemplaren, bijvoorbeeld Pepper Pot met Jose Cuervo Tradicional Tequila doordrenkt in rode peper,
agavesiroop, limoensap, basilicum en kruidige tinctuur. Hun cocktails smaken het best onder het genot van een zonsondergang, ook de hoofdreden waarom de meeste eilandgangers afzakken naar deze plek.

Cala Bassa Beach Club
Cala Bassa Beach Club heeft werkelijk alles te bieden: watersport, massage en yoga, live muziek en een menu om u tegen te zeggen. Van op je ligbed met zicht op de kristalheldere zee, smikkel je van mediterrane tot Italiaanse gerechten en van fusion tot sushi. CBbC’s Chiringuito ligt dicht bij de ingang en serveert klassieke mediterrane gerechten met ingrediënten als verse kreeft, paella en traditionele Bullit de Peix visstoofpot. Wie relaxatie helemaal serieus neemt, kies voor het menu dat tot aan je strandbedje geserveerd wordt. Sit back, relax and enjoy your meal!

Nobu Hotel Ibiza Bay
De crew van het Nobu hotel aan Talamanca beach neemt jouw rust uiterst serieus. Vanop je ligbedje bestel je hun Signature Cocktails, Nobu Light Bites voor de kleine hongertjes, uitgebreide warme en koude gerechten en natuurlijk hun wereldberoemde sushi. Hun Bento Box bespaart keuzestress en geeft je een mix van hun lekkerste sushi. Verder heb je ook keuze uit het hele menu van chiringuito Chambao. Een hele dag in de zon met een gevulde maag, dat is pas luxe.

Tuk Tuk
Gelegen aan het strand van Playa d’en Bossa is Tuk Tuk Ibiza een strandclub waar bananenplanten, riete parasols en live muziek zorgen voor de unieke sfeer. De Spaans-mediterrane gerechten worden afgewerkt met Aziatische invloeden en geserveerd met de voetjes in het zand. Hier kom je naartoe als je na je lunch graag nog je dansbenen losgooit.

Amante
Beach club Amante beschikt over alles wat jouw zonnige hartje begeerd. Gelegen in een spectaculaire baai, is Amante perfect voor diegenen die willen ontspannen in een luxe omgeving direct aan het strand. Amante heeft iets sprookjesachtigs en wordt beschouwd als één van de meest romantische restaurants in Ibiza. Als je iets te vieren hebt of je geliefde wilt verrassen, boek dan de Amante Tafel voor een unieke ervaring. Ver weg van andere gasten geniet je in een Balinese hut van 5-gangen degustatiemenu. Jullie door kaarsen- en maanlicht verlichte tafeltje, wordt bediend door jullie privé ober. Enthousiast geworden?

Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere