Now Reading
Vastgoedkantoor Immodôme lanceert “Immodôme Objects”!

Vastgoedkantoor Immodôme lanceert “Immodôme Objects”!

Naast de verkoop van unieke woningen met persoonlijkheid, biedt Immodôme voortaan ook unieke interieurstukken met persoonlijkheid aan: vintage design, kunst en decoratieve objecten.

Immodôme Objects: vintage design, kunst en decoratieve objecten
Op de webshop van Immodôme Objects vind je een fantastische verzameling van vintage design, kunst en decoratieve objecten. De verkoopsite wordt doorlopend geactualiseerd en bijgewerkt met nieuwe, unieke stukken. Enerzijds betreffen het unieke interieurobjecten afkomstig van woningen die Immodôme verkoopt. Daarnaast wordt de Immodôme Objects collectie aangevuld met kunstwerken van artiesten en partners waarmee Immodôme samenwerkt. Kunst en design zijn immers onlosmakelijk verbonden met vastgoed en het gevoel van thuiskomen. Immodôme fungeert hierbij als een platform om jonge artiesten te lanceren en om het werk van gerenommeerde kunstenaars en designers in de kijker te zetten. Zo werden de kleurrijke werken van Johan Van Dyck geëxposeerd bij de opening van het kantoor in Mechelen, in Lier was dit het knappe, grafische werk van Tom Andries, en in Wilrijk werden diverse schilderijen van Wladimir Mosowski op een event tentoongesteld. Verder vinden inmiddels ook particulieren hun weg naar de website van Immodôme Objects en kunnen ook zij via Immodôme hun designstukken of kunstwerken aanbieden. Immodôme Objects stelt al deze vintage design, kunst en decoratieve objecten beschikbaar aan hun community en klanten via de webshop.


Isabel De Laet, co-founder van Immodôme vertelt: “Het aankopen en vervolgens bewonen van een woning met persoonlijkheid gaat vanzelfsprekend gepaard met de zoektocht naar de ideale inrichting van deze woning. Welke zetels zet je in jouw living? Welke kunstwerken hangen we aan de muur? … In onze job komen we permanent bijzondere vintage stukken tegen, interessante stukken met een eigen verhaal. Het was gewoon een kwestie van onze klanten toegang te geven tot deze items. Op die manier krijgen deze prachtige stukken een tweede leven en kunnen ze het interieur van de nieuwe eigenaars verrijken. Tegelijkertijd faciliteren wij tevens de verkopers bij de verkoop van hun unieke stukken.” Alexander Heeren, co-founder van Immodôme vervolgt: “Onze klanten zijn één voor één mensen die zichzelf in hun leven graag laten omringen door mooie dingen. Of het nu gaat om het huis waarin ze wonen, de inrichting van hun woning, hun professionele omgeving, de keuze van het hotel op hun reisbestemming,… ze worden geleid door een diepgeworteld verlangen naar schoonheid. Met de woningen en objecten die we aanbieden, kunnen we helemaal tegemoet komen aan hun wensen.”


Het ontstaan van Immodôme Objects
Immodôme Objects is heel organisch ontstaan. Het gepassioneerde team van Immodôme komt voortdurend op mooie plekken met bijzondere schatten in huis. Door een erfenis, verhuis naar een kleinere woning, vertrek naar het buitenland, … gebeurt het regelmatig dat de verkopers – naast de woning an sich – ook mooie stukken van de hand willen doen. Daarnaast kwam er ook veel vraag via de events/vernissages die Immodôme regelmatig organiseert. Met Immodôme Objects biedt Immodôme een perfect antwoord op deze vraag. Zo gaat Alexander Heeren verder: “Ook bij events in onze kantoren merkten we dat het publiek getriggerd werd door onze interieurs met mooie vintage meubelen en interieurobjecten, en door de kunstwerken die we tentoonstelden. ‘Immodôme Objects’ oprichten was voor ons dan ook een logische, volgende stap en ligt volledig in het verlengde van onze ‘core business’. Immodôme Objects is dus een gedroomde, nieuwe divisie binnen Immodôme. Immodôme is een vastgoedgalerij met een hart voor architectuur, design én kunst. Met de lancering van Immodôme Objects is de circel rond.”

Totaalplaatje & totaalbeleving
Met de lancering van Immodôme Objects biedt Immodôme een uitgelezen totaalplaatje aan haar klanten: zowel unieke woningen als objecten mét persoonlijkheid die voor een eigen, originele huissignatuur zorgen en het unieke thuisgevoel helemaal versterken. En niet te vergeten… Immodôme organiseert regelmatig inspirerende events voor architectuur- en kunstliefhebbers waaronder vernissages, architectuurwandelingen onder begeleiding van een erkende gids, ‘eco-friendly living’ infosessies in inspirerende settings,… alsook de telkens memorabele openingen van nieuwe, subliem ingerichte Immodôme kantoren die steevast voorgesteld worden aan het grote publiek met een boeiende expo van een (al dan niet lokale) kunstenaar. Deze events alias “Dôme Events”[1] worden geregeld op touw gezet om het cultuurminnend publiek van Immodôme te inspireren. Net zoals de verfijnde details en andere bijzonderheden die zo typisch zijn voor de Immodôme panden en die het verschil maken, maakt ook hierin Immodôme het verschil. “It’s all about details. Details maken het verschil. Wij bieden een totaalplaatje aan en zorgen voor een totaalbeleving”, bevestigt Isabel De Laet.


Algemene info (openingsuren en contact)
Immodôme Vastgoed
• Immodôme Antwerpen, Gent en Lier: elke weekdag open van 9.30u tot 16.30u.
• Immodôme Berchem, Mechelen en Schilde: open na afspraak.
• Geïnteresseerd? Vragen? Neem vrijblijvend contact op via info@immodome.be of telefonisch op het nummer 0468/290.848.
• Nieuwe panden worden telkens aangekondigd op de Facebookpagina (Immodôme), op Instagram (immodome) en op LinkedIn (immodome).
• Laat je inspireren door architectuurfoto’s om bij weg te dromen en neem een kijkje op de Immodôme Pinterestpagina. Meer info op: www.immodome.be.

Immodôme Objects
De ongeëvenaarde “Immodôme Objects” collectie van vintage meubilair, kunst en decoratieve objecten die permanent geactualiseerd en aangevuld wordt met nieuwe, unieke stukken vind je op: www.immodome-objects.be. Geïnteresseerd? Vragen? Neem vrijblijvend contact op via hello@immodome-objects.be of telefonisch op het nummer 0468/345.555.


Dôme Events
In lijn met hun concept organiseert het gedreven team van Immodôme ook geregeld eigen Immodôme Events – afgekort Dôme Events, telkens weer een absolute must do & see voor de echte architectuur- en kunstliefhebber. Van vernissages over architectuurwandelingen onder begeleiding van een erkende stadsgids tot ‘eco-friendly living’ infosessies in inspirerende settings… You name it. Met deze Dôme Events beleef je historisch en architecturaal erfgoed op een toffe, toegankelijke en professionele manier. Ook leuk met het hele gezin!

Meer details vind je op: https://www.immodome.be/nl/magazine. Check zeker ook de Immodôme stories met boeiende artikels en video’s over de woningen.

_Fotografie: Lieselot Dorme
 


[1] Dôme Events: het gedreven team van Immodôme organiseert geregeld eigen Immodôme Events – afgekort Dôme Events, telkens een absolute must do & see voor de echte architectuur- en kunstliefhebber.


 

Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere