Now Reading
Trattoria Boretti, een nieuw Fast Casual Dining-concept in Mechelen 

Trattoria Boretti, een nieuw Fast Casual Dining-concept in Mechelen 

Verrukkelijke verse pasta en de beste koffie – Trattoria Boretti, een nieuw Fast Casual Dining-concept in Mechelen

Het gastronomische landschap van Mechelen heeft er sinds april 2023 een nieuwe aanwinst bij. Trattoria Boretti heeft hier haar eerste filiaal geopend van vele. Gasten kunnen zeven dagen per week in de binnenstad terecht voor een Italiaanse aperitivo, authentieke maaltijd of alleen een kopje koffie met versgemaakte cannoli.  

Die cannoli en de andere dolci, primi of secondi van de menukaart worden geserveerd in een sfeervolle, toegankelijke omgeving op één van de gezelligste pleinen van de stad. Knusse nisjes, lange tafels en een open keuken is wat men aantreft zodra ze de voordeur van Veemarkt 14 openen. Samen met verse pastagerechten, fantastische wijnen en gastvrije bediening zijn alle ingrediënten voor een heerlijke avond buiten de deur aanwezig.  

Liefhebbers of toevallige passanten kunnen elke maandag tot en met woensdag terecht voor diner, en van donderdag tot en met zondag daarnaast ook voor lunch. 

Gewoon goed 

Met de slogan Fresh pasta & coffee. Real. Good. wil Trattoria Boretti het publiek vertellen dat het hem voornamelijk zit in de eenvoud van de pure, Italiaanse ingrediënten. ‘Onze filosofie komt voort uit de essentie van de Italiaanse keuken: compromisloze kwaliteit en ingrediënten die voor zichzelf spreken.’ aldus Jordy Vermoolen, Executive Chef bij Trattoria Boretti. Door te werken met authentiek Italiaanse producten zonder onnodige toevoegingen en conserveringsmiddelen, garandeert het restaurant de puurste smaken en een constante kwaliteit.  

Moederbedrijf Boretti 

Trattoria Boretti heeft haar naam te danken aan het gelijknamige moederbedrijf, dat al sinds jaar en dag bekend staat om haar populaire (gas)fornuizen, inbouwapparatuur en buitenkeukens. Een restaurant openen is volgens het merk een nieuwe stap, waarmee Boretti straks niet meer alleen de huishoudens, maar ook de straten van Mechelen verrijkt.  

En Mechelen is niet de enige locatie waar Trattoria Boretti bezocht kan worden dit jaar. Het restaurant is namelijk onderdeel van een keten, die de komende jaren meerdere filialen openen in Vlaanderen en Nederland. De eerstvolgende stad die Trattoria Boretti in de loop van 2023 al mag verwelkomen is Antwerpen. 

Trattoria Boretti

Veemarkt 14
2800 Mechelen
Trattoriaboretti.com

Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere