Now Reading
Hotel Hubertus

Hotel Hubertus

Hemelse schoonheid. Duivels goed.

Alpin Panorama Hotel Hubertus pronkt met een nieuw architectonisch meesterwerk.
Grenzen overschrijden, nieuwe horizonnen verkennen, genieten van het gevoel van grenzeloze vrijheid: dat is nog nooit zo gemakkelijk geweest als bij Alpin Panorama Hotel Hubertus in Olang. Het door een familie beheerde hotel in het hart van de Dolomieten verlegt al jaren grenzen, zowel op het gebied van gastvrijheid als architectuur. Hubertus schittert met een nieuw architectonisch meesterwerk, dat – net als zijn spectaculaire Sky Pool – zweeft tussen hemel en aarde: Heaven & Hell, het elegante platform dat wellness letterlijk op zijn kop zet.

Een adembenemend uitzicht leidt je blik van boven naar beneden. Tussen de helderblauwe lucht en de idyllische vallei zweeft het buitengewone wellnessgebied dat alles overschaduwt wat eraan voorafging. De elegante hutten, waarvan sommige ondersteboven zijn gepositioneerd aan de onderkant van het gracieuze platform, doen denken aan de traditionele bergcabines die de zachte hoogalpiene weiden sieren in deze unieke omgeving. Heaven & Hell is de naam van dit spectaculaire, vrij zwevende stalen platform met twee verdiepingen. Via een elegante loopbrug is het verbonden met de nieuwe ontspanningsruimte van het hotel die de gasten een nieuw perspectief op wellness biedt. De blik van de bezoeker dwaalt ver uit over vallei en bergen totdat hij het meest verbluffende bouwwerk ter wereld bereikt: het UNESCO-werelderfgoed van de Dolomieten. Terwijl het aangenaam warme water hun lichamen zachtjes streelt in de liggende of zittende whirlpools op het bovenste niveau, geven rustzoekers zich over aan de schoonheid van de natuur en voelen ze alsof ze de hemel hebben bereikt. Op het lagere niveau, waar de wetten van de zwaartekracht schijnbaar zijn opgeheven, wordt wellness op zijn kop gezet. In de Hel wordt het echt warm: naast twee sauna’s en een naaktwhirlpool kunnen gasten uitkijken naar een ijskamer en een hemels uitzicht op de bergen.

De lucht erboven, de aarde eronder, en vrede vanbinnen.
Geïnspireerd door de unieke schoonheid van het berglandschap hier in het hart van het weelderige Val Pusteria/Pustertal, is dit eens zo kleine bergpension omgetoverd tot een exclusief hotel. Nergens anders heeft de gastgezinsfamilie zo duidelijk haar stempel gedrukt op elk detail. Senior directeur Christian Gasser is altijd al gefascineerd geweest door het samenspel van natuur en architectuur. Het was zijn visie die niet alleen leidde tot dit nieuwe architectonische meesterwerk, maar ook tot de halfronde uitbreiding, die harmonieus aansluit bij de Geiselsberg en de unieke Sky Pool. Deze laatste is een echte gastenmagneet en verscheen al in meerdere internationale lifestyle magazines. En dat is niet verwonderlijk, want het overtreft alle grenzen. Het vrij zwevende zwembad met een glazen voorkant en ramen in de vloer gaat naadloos over in het berglandschap en geeft de gasten het bevrijdende gevoel boven alles te zwemmen.

Gasten die vrijheid willen proeven en één willen worden met de natuur, hebben het getroffen bij Alpin Panorama Hotel Hubertus. Midden in de prachtige natuur biedt dit unieke hotel, dat behoort tot de Belvita Leading Wellness Hotels Südtirol, een breed scala aan mogelijkheden. Naast het nieuwe Heaven & Hell wellnessplatform biedt het 7.000m2 grote Alpenreych Park gasten de keuze uit zeven verschillende sauna’s, zes verwarmde zwembaden, diverse ontspanningsruimtes en tal van wellness- en schoonheidsbehandelingen die putten uit de kracht van de natuur. Natuur speelt ook een hoofdrol in de keuken van het hotel.

De internationaal georiënteerde keuken is een bron van unieke culinaire creaties die down-to-earth Zuid-Tiroolse traditie combineren met de lichtheid van de mediterrane keuken. De gerechten worden geserveerd in het nieuwe, moderne restaurant met spectaculair uitzicht op de bergen die de gasten elke dag naar buiten lokken voor nieuwe avonturen. Het gevarieerde activiteitenprogramma nodigt gasten uit in de ongerepte natuur in alle seizoenen. Wandelen, bergbeklimmen, fietsen, bosbaden, yoga, fitness, skiën en slee-excursies, skitochten, sneeuwschoenwandelen, sneeuwploeg- en sneeuwscooterritten en nog veel meer worden aangeboden in dit hotel dat zo dicht bij de hemel ligt.

info@hotel-hubertus.com
Via Furcia 5, 39030 Sorafurcia
Valdaora, Italy

Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere