Now Reading
BO PODCASTS

BO PODCASTS

Ongehoord goed
Geniet van puur luisterplezier met deze boeiende podcasts

Human interest
Heavyweight

Soms overschaduwt een kleine of grote onopgeloste kwestie uit het verleden je leven en blijf je met een last op je schouders zitten. Met een vleugje droge humor, oprechte empathie en doortastendheid neemt de Amerikaanse-Canadese radiomaker Jonathon Goldstein de verhalen van zijn gasten ter harte. Hij ontrafelt de gebeurtenis die hun leven voorgoed veranderde en gaat op zoek naar een doorbraak. De afleveringen zijn stuk voor stuk meeslepend, verbluffend en hartverwarmend.

Psychologie
Where should we begin

Ze is de auteur van de New York Times-bestsellers Erotische intelligentie en Liefde in verhouding, haar Ted Talks zijn spraakmakend en werden miljoenen keren bekeken. In de podcast ‘Where should we begin’ luister je mee naar therapiesessies van de Belgisch-Amerikaanse psychotherapeute Esther Perel. Met meer dan 40 jaar ervaring in liefdesrelaties en seksualiteit helpt ze koppels die worstelen met onvruchtbaarheid, werkloosheid, gebrek aan seks, communicatie, seksueel misbruik en trauma. Perel helpt haar cliënten maar ook haar luisteraars om anders te kijken naar relaties. Ze gidst hen op haar unieke en soms atypische manier naar levensveranderende inzichten.

Human interest
Tot onze grote spijt

Spijt hebben is lastig. We willen het liefst snel van dat gevoel af. In 10 afleveringen gaat Johan Terryn in gesprek met mensen over hun grote spijt. Van iemand die een huwelijksaanzoek afsloeg omdat ze vond dat ze niet in een bruidsjurk paste tot een moeder die geen enkele dag aan de schoolpoort heeft gestaan om haar dochters op te halen. Die verhalen legt hij vervolgens voor aan Randall Casaer, zijn bondgenoot en regisseur. Samen zoeken ze naar inzichten en het nut van spijt.

_Tekst: Colette Cornelissens

Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere