Now Reading
Exclusieve villabouwer opent“Atelier Oscar V” in hartje Mechelen

Exclusieve villabouwer opent
“Atelier Oscar V” in hartje Mechelen

Eind oktober opende Oscar V de gloednieuwe inspiratieruimte ‘Atelier Oscar V’ in de Sint-Katelijnestraat 40 in hartje Mechelen. Klanten worden er volledig ondergedompeld in de kenmerkende stijl en aanpak van de villabouwer.

Ambachtelijk atelier
De nieuwe belevingsruimte vertrekt vanuit het principe van een ambachtelijk atelier. Aan de buitenkant oogt het gebouw als een strak wit volume. Binnen is het vormgegeven volgens de typische Oscar V-signatuur: tactiele materialen, toon-op-toon kleuren, subtiele texturen, afgeronde vormen en minutieuze detailleringen. Architectuur en interieur zijn volledig in harmonie. “Een villa van Oscar V is een totaalconcept, waarbij alles op maat ontworpen en gemaakt wordt”, aldus Nathalie Delronge, verantwoordelijke Oscar V. “Ambacht en vakmanschap zijn ontzettend belangrijk voor ons. Dat kunnen mensen hier met al hun zintuigen ervaren. In het atelier is er bovendien een aparte stalenkamer. Daar kan je als klant een selectie materialen, producten en afwerkingen ontdekken.“

Ambachtstad Mechelen
De keuze om Atelier Oscar V te openen in Mechelen was evident. Dankzij haar centrale ligging en dynamisch karakter is het de ideale locatie om klanten en prospecten te ontvangen. Bovendien is de stad al eeuwenlang de thuis van diverse makers en ambachtslieden. In de Sint-Katelijnestraat woonden vroeger schilders, beeldhouwers en klokkengieters. Deze straat, met haar prachtige gevels en vlietjes, is bovendien een van de belangrijkste invalswegen tot de stad.

Zorgeloos bouwen
Oscar V werd in 2013 opgenomen in Groep Verelst, een toonaangevende bouwgroep die ontstaan is uit Verelst Industriebouw in Putte. De villabouwer staat ondertussen bekend om zijn luxueuze ontwerpen en exclusieve bouwervaring. Oscar V zorgt voor een ontwerp, selecteert partners, plant de werken in, coördineert alles en volgt de werf op tot en met de oplevering. Je hoeft enkel nog de verhuisdozen uit te pakken. “Vanaf het eerste contact tot het moment dat je in je huis trekt, word je meegenomen in een inspirerend verhaal. We beloven onze klanten niet enkel een prachtige nieuwe thuis, maar ook een volledig zorgeloos bouwavontuur”, besluit Wim Vriesacker, Algemeen Directeur Oscar V.

Atelier Oscar V is te bezoeken op afspraak.
Afspraken kunnen gemaakt worden door
te mailen naar info@oscarv.be of
telefonisch via 015 300 366.

Fotografie: © Stéphanie Mathias Photography

Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere