Now Reading
Antwerpse fitnessgroep heeft wereldprimeur beet met AI-massagerobot Frankie

Antwerpse fitnessgroep heeft wereldprimeur beet met AI-massagerobot Frankie

The Brick lanceert als eerste fitness- en wellnessgroep AI-massagerobot na introductie op CES 2024 in Las Vegas

The Brick is een absolute voorloper in de human optimization industrie. Dat ze meer willen zijn dan enkel een fitnesscenter bewijzen ze opnieuw door als allereerste gym ter wereld massages aan te bieden gegeven door een AI-robot. “Technologie en menselijk welzijn gaan hand in hand bij The Brick. Met onze massagerobot Frankie bieden we onze leden een volledig personaliseerbare wellnesservaring, zonder human touch”, aldus founders David Box en Tiffany Stevens.

The Brick werd opgericht in 2016 en telt inmiddels vier unieke locaties in Antwerpen. Met persoonlijke service en training, hoogwaardig apparatuur, een coworkingruimte en meer dan 250 groepslessen per week overstijgen ze de doorsnee fitnesservaring.

“The Brick is een plek gewijd aan het optimaliseren van menselijk welzijn. Onder meer met behulp van technologie kan je er alle aspecten van je gezondheid verbeteren”, vertelt oprichter David Box. “Ik geloof sterk in de theorie van Ray Kurzweil, uitvinder en schrijver van het boek “The Singularity Is Near”, dat mensen en machines steeds korter bij elkaar zullen komen. Zo zullen machines bepaalde taken van de mens overnemen, waardoor we meer vrije tijd krijgen en de amusementssector de grootste wordt.”

Back to the future

The Brick biedt een unieke mix van nostalgie en vooruitgang. De fitnesscentra zijn ondergebracht in historische gebouwen, zoals bijvoorbeeld een voormalig pakhuis en de paardenstal van een circus. De historische panden kregen een ware make-over in een industriële stijl. Voeg daar een futuristische touch met de nieuwste technologieën aan toe en je begrijpt waarom het unieke concept zo’n succes kent.

“We kijken verder dan enkel fitness, maar willen verschillende aspecten uit de dagelijkse levensstijl samenbrengen. Zo doen we bijvoorbeeld ook bloedanalyses en hadden als eerste in België een 360° virtuele loopband. We blijven steeds op zoek naarde volgende cutting edge technologie op de markt om te integreren in onze fitnesservaring. Dit alles in een ontspannen en menselijk kader.”

— David Box

AI-massagerobot

Met ‘Frankie’, de allereerste AI-massagerobot in de fitnessindustrie, heeft The Brick nu een wereldprimeur te pakken. De revolutionaire technologie werd afgelopen week nog maar voorgesteld in Las Vegas op CES 2024, ’s werelds grootste tech event, en is vanaf maandag 12 februari 2024 beschikbaar bij The Brick.

Frankie biedt een unieke wellness-ervaring aan alle leden van The Brick Antwerpen. Via een app kunnen leden eenvoudig een massage van 30 minuten boeken, waarbij ze kunnen kiezen uit drie programma’s: relax, sport en experimenteel. De camera scant je lichaam en masseert je net als een massagetherapeut. “Niet iedereen houdt van het lichamelijke contact bij een standaardmassage. Voor hen is onze massagerobot de ideale oplossing. De hele ervaring is bovendien personaliseerbaar, gaande van de hardheid van de bewegingen tot de keuze van muziek”, geeft David Box mee.

Menselijk welzijn democratiseren

Frankie’s massages zijn inbegrepen in het lidmaatschap van The Brick. “We geloven in een all-inclusive formule waarbij we het product steeds uitdiepen en onze leden steeds meer kunnen aanbieden. Op die manier willen we menselijk welzijn democratiseren.”

Heb je dus last van gespannen schouders, spierpijn na het sporten of ben je gewoon benieuwd hoe zo een robotmassage voelt? Reserveer vanaf 12 februari je tijdsslot bij The Brick Satori in de Museumstraat 11a te Antwerpen en ervaar de massage van de toekomst!

Over The Brick Group

The Brick is een fitnessgroep in Antwerpen met vier unieke locaties. Met een verdubbeling van het aantal leden sinds 2020 kennen zij een onmiskenbare groei. Hun verschillende sportcentra bieden persoonlijke service en training, hoogwaardige apparatuur, een coworkingruimte en meer dan 250 groepslessen per week met behulp van 50 erkende trainers. Met hun uitgebreide aanbod en het motto “We believe that people do not buy what you do but why you do it”, wil The Brick zijn leden en personeel ervan bewust maken dat werk, hobby’s en persoonlijke groei op één plaats te vinden zijn. Om deze visie optimaal te kunnen waarmaken, zorgt de fitnessgroep voor constante innovatie gebaseerd op feedback van klanten en personeel. Dit alles maakt van hen een ongeëvenaarde sportervaring in Antwerpen.

Meer info op: The Brick.be

Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere