Now Reading
De schoonheid van de imperfectie

De schoonheid van de imperfectie

Studio Paul Vanrunxt

Open Days
za 26 & zon 27 maart 14-18u.

Wie houdt van ambachtelijke, minimalistische architectuur stipt best het weekend van 26 en 27 maart aan in zijn agenda. Dan zwaait Paul Vanrunxt de deuren van zijn concepthuis open voor het grote publiek. De gerenommeerde ontwerper opende vorig jaar een gloednieuwe studio in de Louizastraat 24 in Mechelen. Het gebouw is tevens ingericht als kijkwoning met een eigen galerie op de bovenste verdieping. Vooral voor aanstaande bouwers of verbouwers belooft het een must-visit. Normaal gezien werkt Vanrunxt enkel op afspraak, maar nu kan je vrij binnen en buiten lopen. De Keerbergenaar toverde een voormalige woning uit de jaren zestig om tot een tactiele pleisterplek, gekenmerkt door strakke lijnen en natuurlijke, onafgewerkte materialen. Rust, eenvoud en authenticiteit zijn de codewoorden. Vanrunxt neemt genoegen met het onvolmaakte en speelt met licht en ruimte om een warme, ingetogen plek te creëren.

Jouw woningontwerp

Paul Vanrunxt verdiende zijn sporen in de wereld van de exclusieve villabouw. Meer dan dertig jaar lang was hij ontwerper voor toonaangevende villabouwers als Vincent Bruggen en Oscar V.
Je kunt bij hem terecht voor het volledige ontwerp van je woning, of je nu bouwt of verbouwt. Tijdens de ‘Open Days’ krijg je niet enkel een goed inzicht in zijn visie en stijl, je kunt de ontwerper ook zelf spreken en je eerste ideeën uit de doeken doen.

Afspraak op zaterdag 26 en zondag 27 maart tussen 14u en 18u.

in-+exterior
louizastraat 24, 2800 mechelen
0475 44 91 42
paul@vanrunxt.com
@studiopaulvanrunxt

Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere