Now Reading
BO UPDATE – LIFESTYLE

BO UPDATE – LIFESTYLE

Saint of love


Een gendervrij poppetje dat met beide voeten op de grond staat en de armen wijd open houdt. De handen en het hoofd hebben een hartvorm. Een referentie naar wat de ontwerper Luc de Maeght beoogt: liefde delen en op die manier mensen verrassen, gelukkiger maken, helen, inspireren. ‘Mijn Saint of Love is een ware boodschapper van liefde. Noemt het mijn liefdesverklaring aan de mensen. Want alleen zijn we niks. We hebben elkaar nodig.’
Elke Saint of Love is uniek en wordt met de hand gemaakt in een atelier in Portugal. De basismaterie is gedroogde klei die op een temperatuur van 1100 graden gebakken wordt. Daarna volgt een heel proces van kleuren die in laagjes op elke Saint gelegd worden. Kleuren zijn divers en gaan van wit en rood tot groen, oranje, blauw en pink, Lucs lievelingskleur. Elke kleur komt met karaktertrekken, eigenschappen die bekend zijn in de kleurenpsychologie. De 24K bladgouden versie is een special edition.

Verkrijgbaar bij Must Have, Kustlaan 15, 8300 Knokke

______________________________________________________________

Fruji


Biologisch, bruisend en van bij ons. Dat is Fruji.
Na meer dan 30 jaar ervaring in biologische sappen zet Pajottenlander in 2022 de stap naar bruisende frisdranken: kwaliteitsvolle limonades op basis van pure, zorgvuldig geselecteerde sappen. Ze namen hun tijd om het ideale recept samen te stellen en hechten veel belang aan kwaliteit, zorg voor het milieu, de mens en de maatschappij.

De frisdrank is 100 % natuurlijk, wordt gemaakt in België en bevat geen additieven. Het bedrijf werkt met pure, verse sappen en voegt geen geraffineerde suikers toe, maar natuurlijke zoetstoffen zoals agavesiroop. Vlierbloesem, rabarber, witte pompel-moesgember en appel zijn de 4 smaken. Welke gaat jou verfrissen deze zomer ?

Verkrijgbaar bij Bio Planet

______________________________________________________________

La Casa De Padel


Padel lovers zijn deze zomer gecoverd met de exclusieve padel kledinglijn ‘Padel by Sy’. Enkele jaren geleden lanceerde Stéphane Timmerman een modieuze lijn van sweaters en shirts met ludieke quotes zoals “La Chiquita”, Antonio Bandeja en “La Casa De Padel” die zich al snel uitbreidde naar volledige looks van top tot teen. De outfits zijn de perfecte match om padel te spelen maar ook stylish genoeg om naast het veld te dragen. De biologische & gerecycleerde stoffen zorgen bovendien voor een heerlijk bewegingsgemak waardoor je op de padel court nooit nog iets anders wilt dragen. Met padel by Sy is je outfit helemaal on point.

Meer info: padelbysy.com

______________________________________________________________

Coralie Moretus


De jaren ervaring en het bezoeken van talloze ateliers en creatieve geesten triggerde haar tot het maken van haar eigen meubels en te experimenteren met materialen, vormen en kleuren.

“Ik wou net zelf met mijn eigen handen werken. Een idee hebben is 1 ding, maar het zelf maken is toch nog iets anders (lacht.) Ook al krijg ik hulp van professionelen (voor bijv. materialenkennis), blijft de realisatie van zo’n tafels een hele uitdaging. Het is het enige waar ik mee bezig ben waarbij ik aan niets anders denk, een meditatie op zich”

De tafels zijn meer dan een idee alleen, het is net de eigenhandige fabricatie die ervoor zorgt dat elke tafel en stuk van haarzelf is. Originaliteit en vooral eigenzinnig design dat is waar deze meubels voor staan, geen reeks bijzettafels zoals er twaalf in een dozijn zijn, 100% Belgisch 100% Coralie.

Tafels op aanvraag bij Purdey D Design.
www.purdeyddesign.be

Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere