Now Reading
Skybar Antwerp

Skybar Antwerp

Nieuwe rooftop gastrobar met internationale allure feestelijk geopend! 

Gisteren werd de nieuwe Skybar Antwerp – een rooftop op de tiende verdieping van The Beacon in Antwerpen – feestelijk ingewijd door een select gezelschap, waaronder ook enkele bekende gezichten. Vanaf vandaag, 14 juni 2024, is ook het grote publiek welkom om te genieten van exquise wereldgerechten, premium drankjes en – als het even meezit – de mooiste zonsondergang van Antwerpen.



Na enkele succesvolle pop-up edities op het dak van het Antwerpse Lindner hotel verhuist Randy Boden met zijn Skybar vanaf vandaag naar een nieuwe, permanente locatie: op de tiende en bovenste verdieping van The Beacon – het voormalige Tolhuis aan de Sint-Pietersvliet in Antwerpen. Het oorspronkelijke idee blijft behouden: een “high energy” rooftop gastrolounge met in het weekend live muziek en DJ-sets. De dagelijkse leiding van Skybar is, net als het bargedeelte, in handen van Beka Gogeshvili (Fiera, Sin Seven).“We zijn – zelfs bijna letterlijk – in de wolken over het feit dat we eindelijk een perfecte permanente locatie hebben gevonden om Skybar neer te zetten zoals het hoort. Ik ben ervan overtuigd dat het concept onder de bekwame leiding van Beka zal aanslaan bij zowel het lokale als het steeds meer internationale Antwerpse publiek.”

Randy Boden

Bekende gasten
Gisteravond stelde Randy en Beka Skybar Antwerp voor aan de pers en een select gezelschap, waaronder Jani Kazaltzis, Jennifer Heylen, Carl Cash Knight, Astrid Coppens, Veerle Dejaeger, Ferre Van den Broeck, Tiany Kiriloff, Noa Neal, Jessy, Zoey Hasselbank, Serge Pauwels…DJ’s van dienst waren Esin Boz en Studio Stranger.



Design van wereldformaat
De nieuwe hotspot, die plaats biedt aan 200 gasten (120 op het terras en 80 in de zaal), werd ontworpen door de internationaal gerenommeerde Antwerpse designstudio WeWantMore. De rooftop ademt de sfeer van een grootstedelijke gastrobar waar het altijd aangenaam druk zal zijn. Het interieur is dan ook uitgesproken hedendaags en is opgetrokken uit materialen als beton ciré, metaal en glas. Neon accenten en grote planten onderstrepen daarbij de grootstedelijke vibe.


Straffe chefs
Is het interieurontwerp behoorlijk spectaculair, dan doet het culinaire luik daar niet voor onder.  Maar liefst twee chefs verwennen de gasten met een uitgesproken kosmopolitische kaart: Yaro Van de Sande, die intuïtief goochelt met seizoensproducten en Glenn Van de Wiel, die vol voor een internationale keuken gaat. Vanaf 15u vandaag is iedereen welkom in deze nieuwe Antwerpse hotspot: eerst voor bar & bites en vervolgens tussen 18u en 23u voor fine-dining. Maar ook na 23u blijft de keuken open en kunnen gasten hapjes bestellen tot sluitingstijd.



“Antwerpen is echt opnieuw een metropool geworden, met een heel divers publiek en toeristen uit alle uithoeken van de wereld. Een rooftop met op alle vlakken kosmopolitische ambities zal de stad nog meer uitstraling geven.

Beka Gogeshvili
In het najaar zullen in Skybar Antwerp ook regelmatig exposities en andere creatieve ideeën worden neergezet. 

Elke vrijdag- en zaterdagavond kan je er sowieso al vanaf nu genieten van live muziek en DJ-sets in een stijl die past bij het concept (deephouse, lounge, smooth jazz). 

Skybar Antwerp
Skybar Antwerp is geopend van dinsdag tot zaterdag, vanaf 15u voor bar & bites, en van 18u tot 23u voor fine-dining. Na 23u en tot sluiten kunnen gasten hapjes bestellen.

Zondag en maandag gesloten.
In-house parking beschikbaar bij reservatie. 

Skybar Antwerp
Sint-Pietersvliet 7 / V10
2000 Antwerpen


skybarantwerp.be
instagram.com/skybarantwerp

Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere