Now Reading
WE CAN DANCE

WE CAN DANCE

WECANDANCE – 10 Jaar Elektronisch Beach Festival!

Op het strand van Zeebrugge viert WECANDANCE in augustus haar spectaculaire 10e verjaardag. Het festival is veel meer dan alleen muziek, met culinaire hoogstandjes en een jaarlijks modegeïnspireerd thema dat deze jubileumeditie uniek maakt. Op zaterdag 5, zondag 6, zaterdag 12 en zondag 13 augustus worden de bezoekers meegenomen op een wonderlijke zeereis!

“Creativiteit kent geen grenzen”

Een van de meest opvallende kenmerken van WECANDANCE is het jaarlijkse thema. Of het nu retro-futurism, jungle-chic of illusion is. Het thema zorgt voor een kleurrijke en levendige ambiance op het strand van Zeebrugge. De bezoekers, gekleed in prachtige outfits creëren samen een magische vertoning dat de festivalervaring naar een hoger niveau tilt!


“Sea, Sand & Sun” is dan ook het thema van 2023, het omarmt de modetrends van de lente en zomer en eert tegelijkertijd de unieke festivallocatie. Bekijk alvast hun pinterestpagina voor jouw outfitinspo waarbij WECANDANCE zich heeft laten inspireren door vele bekende designers. 


De muzikale line-up belooft weer sensationeel te worden met zeven podia, inclusief nieuwe subgenres zoals amapiano. Maar deze editie draait niet alleen om muziek; community en inclusiviteit staan centraal bij de keuze van de artiesten, waardoor iedereen zich welkom en veilig voelt.

“Dansend naar een groenere toekomst”
WECANDANCE onderscheidt zich niet alleen door zijn feestelijke sfeer maar ook door zijn toewijding aan duurzaamheid. Zo komen ze, net zoals andere jaren, met alternatieven om een groener strand te krijgen. Het festival neemt maatregelen om zijn ecologische voetafdruk te minimaliseren en heeft als doel om bezoekers bewust te maken van duurzame praktijken. Met behulp van gerecycelde materialen voor decoraties en podia, het promoten van herbruikbare bekers en het stimuleren van milieuvriendelijk transport zoals Nachttreinen inspireert WECANDANCE zijn bezoekers om dansend bij te dragen aan een groenere toekomst. Bekijk zeker hun Growing Green aanpak en lees meer over hoe ze dit creatief aanpakken.

Voor het culinaire aspect zet het festival in op hoogwaardige regionale ingrediënten, met extra aandacht voor Noordzeevis om het thema te omarmen. Veganistische, vegetarische en halal opties zorgen voor een gevarieerd aanbod. Om het feestelijke jubileumjaar te vieren, brengt WECANDANCE zijn eigen champagne uit, waarmee bezoekers alvast kunnen proosten op de komende 10 jaar.

Voor wie naar een strandvakantie in eigen land verlangt, is het 10-jarig jubileum van WECANDANCE de ideale gelegenheid.
Bo Magazine staat klaar om dit jubileum in stijl te vieren, jullie ook?
 

Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere