Now Reading
De huisbubbels van het beste restaurant ter wereld

De huisbubbels van het beste restaurant ter wereld

U kent ongetwijfeld Spanjes meest bekende restaurant : El Celler de Can Roca in Girona. Sinds mensenheugenis 3 Michelin-sterren en 2 x verkozen als beste restaurant ter wereld.

De 3 broers Roca overtreffen zichzelf elk jaar. Wij hebben een zeer goeie band met Josep Roca, de sommelier. Zijn wijnkelder is dan ook onovertroffen. Dit is ongetwijfeld de meest indrukwekkende wijnkaart-en kelder van heel Spanje én één van de betere van de hele wereld.

Sinds meer dan 20 jaar serveren zij onafgebroken hun huisapéro bij het binnenkomen. En heel die tijd zijn deze huisbubbels nooit veranderd. Zal wel geen toeval zijn dat ons pionier-domein Albet i Noya daar voor zorgt.

Speciaal voor het restaurant doen ze een aparte afvulling van hun beste bubbels.

En omdat we bijna 30 jaar samenwerken met Albet i Noya en al bijna 20 jaar een zeer goede verstandhouding hebben met el Celler de Can Roca, hebben we de toelating gekregen om ook een deel van deze speciale afvulling te mogen verdelen voor België !

Dit is een méthode traditionnelle comme il faut. Minstens 24 maanden sur lattes. Afkomstig van druivenstokken van minstens 35 jaar oud. De klassieke cépages Xarel.lo en Macabeu, aangevuld met wat romige Chardonnay.

We dagen u uit om deze méthode traditionnelle te vergelijken met de betere Champagnes en schuimwijnen over de hele wereld. U zal nergens een betere prijs/kwaliteit vinden. Dit is top en de prijs is nog zeer bescheiden.

Wilt u thuis ook een aperitief op 3-sterren niveau schenken ?

Albet i Noya, Classic Penedès 2021 Brut

El Celler de Can Roca 21.25 €”

www.labuenavida.be

Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere