Now Reading
Van Caster

Van Caster

Van Caster is een naam die resoneert in de tapijtwereld. Het familiebedrijf heeft zich gespecialiseerd in exclusieve tapijten en maatwerk, en 75% van hun omzet komt voort uit gepersonaliseerde opdrachten. Hun showroom in Bonheiden is een lumineuze ruimte waar de tapijten op een overzichtelijke manier worden gepresenteerd, conform een galerij.

Een gepersonaliseerde aanpak voor exclusief maatwerk

Bij van Caster draait alles om een gepersonaliseerde aanpak. In de showroom worden gerichte vragen gesteld om de wensen van de klant te leren kennen, zoals afmetingen, materiaal en kleur. Door middel van grote kleurstalen wordt er gezocht naar de beste match voor het interieur van de klant. Zo wordt bijvoorbeeld de kleur van de vloer, de zetels of de gordijnen getoetst. Na een wachttijd van ongeveer 3 à 4 maanden wordt er een exclusief stuk geleverd dat volledig op maat gemaakt is.

Samenwerking met topdesigners en binnenhuisarchitecten

van Caster biedt niet alleen hun eigen expertise en collecties, ze werken ook samen met topdesigners zoals de Duitse tapijtontwerper Jan Kath. Hij ontwierp een prachtige en waardevolle collectie van tapijten, die stuk voor stuk echte kunstwerken zijn.

Bovendien vallen de eigen collecties van van Caster ook in de smaak bij binnenhuisarchitecten en decorateurs. Steeds vaker doet van Caster totaalprojecten, waarbij motieven en kleuren exclusief geproduceerd worden om zo een unieke sfeer te creëren.

info@vancaster.be | www.vancaster.be 

Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere