Now Reading
BAR RAKET 

BAR RAKET 

Nieuwe hotspot van Thomas Snijders en zijn Lewis team, opent de deuren in Antwerpen

Het getalenteerde en rock & roll team achter Lewis doet het weer. Je kent chef Thomas Snijders van restaurant Lewis naast KMSKA en mogelijk ook van zijn geweldige reeks take-away concepten tijdens ondertussen vervlogen lockdowntijden. Ze zijn hier om je te verrassen met heerlijke producten en een vleugje entertainment. De borrelende creativiteit was niet te stoppen, en een nieuw concept is geboren: Bar Raket opent de deuren op 12 januari in Antwerpen, met ‘nonstop food’ in een casual sfeertje. Reserveren kan, maar hoeft niet. 

Op het menu: seizoensgebonden lekkers, of wat Snijders ‘nonstop food’ noemt. Van charcuterie en beenmerg met zuurdesem toast tot mosselen in gerookte boter, vis van de dag of een beuling met kikkererwten. 

Drankje erbij? Van apero tot cocktails en mocktails, en een mooie selectie van bieren en wijnen. 

Teamwork makes the dream work, dacht Snijders, en benadrukt dat Bar Raket een team effort is, waarbij David Oosterom mee aan de kar trekt. Het Bar Raket team komt recht uit het Lewis team, en verdeelt hun tijd over beide restaurants. 

Het concept van Bar Raket is bewust een work in progress  en blijft evolueren, zodat chef en team met hun creativiteit en zin voor entertainment kunnen blijven verrassen. 

Over Thomas Snijders
Thomas Snijders is een selfmade man met roots in de Kempen, die de stiel al doende leerde. In 2013 opende hij zijn eigen restaurant ‘LEWIS’ in Hoogstraten. Al snel volgden lovende recensies en een hoge score (15/20) in de prestigieuze restaurantgids Gault&Millau. In 2015 werd LEWIS verkozen tot gastro-bistro van het jaar. Vijf jaar na de opening, in augustus 2018, was het tijd voor iets nieuws en trok Thomas de deur van zijn restaurant achter zich dicht. Daarna ging het van Hoogstraten naar Catalonië en Denemarken: de eigenzinnige chef draaide mee in de restaurants van de bekende chef Albert Adria in Barcelona en ging op stage bij Relae in Kopenhagen, één van de vijftig beste restaurants ter wereld. Om daarna, boordevol verse inspiratie, te verhuizen naar hartje Antwerpen, waar hij aan een nieuw hoofdstuk schreef voor LEWIS. Op 12 januari 2023 opent Bar Raket de deuren. 

BAR RAKET
Bresstraat 10
2000 Antwerpen
www.barraket-antwerp.be
Instagram: @bar.raket

Openingsuren:
Dinsdag-vrijdag lunch 12-16u en diner 18-23u
Zaterdag enkel diner vanaf 18-23u
Zondag en maandag gesloten

Reserveren: https://wwc.resengo.com/bar_raket-antwerpen

Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere