Now Reading
3 nieuwe must-eats!

3 nieuwe must-eats!

Deze 3 newbies zijn het waard om aan te snuffelen, om verlekkerd naar te kijken én vooral om van te smullen.

Bar Pêche

In een hoekpand om u tegen te zeggen tovert het team van chef Semmy Roumans gerechten volgens het seizoen liefdevol op je bord. Kwaliteitsproducten krijgen er een verfijnde twist. De lekkere natuur- en klassieke wijntjes doen de rest. Voor het interieur sloegen ze Studio GDB aan de haak. Het resultaat is als een kleurrijk modern schilderij waarin je mag plaatsnemen.

Bollandusstraat 2, 2000 Antwerpen
barpeche.be

Hostellerie Lesco

Bij Hostellerie Lesco draait alles om een intieme sfeer. Vanuit de zachte barstoelen heb je een zalig uitzicht op de open keuken waar de 3 topchefs een seizoensgebonden all-inmenu uit hun mouw schudden. Je eet wat de pot schaft dus, maar die is altijd voortreffelijk. Hun uitgebreide wijnkaart biedt prima gezelschap aan de verfijnde gerechtjes. Lekker handig: ze zijn open op 24 en 25 december.

Nauwstraat 5, 2800 Mechelen
hostellerielesco.com

Bar Raket

Binnenkort wordt Bar Raket gelanceerd. De casual versie van Lewis waar je vliegensvlug en zonder reservatie smaakvolle gerechtjes verorbert. Installeer je aan de prachtige toog met Marokkaanse tegeltjes en doe je te goed aan pure bereidingen zonder poespas. Denk: mosseltjes met gerookte boter, aardappelmousseline met vleesjus… kortom, bordjes waar je gelukkig van wordt. Wijntje of pintje erbij en hop naar je volgende stop.

Bresstraat 10, 2000 Antwerpen
barraket-antwerp.be

_Tekst: Colette Cornelissens

Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere