Now Reading
Vrijstaand bad

Vrijstaand bad

BO MAGAZINE LOSSTAANDE BADEN

Onbekommerd genieten

Als je je badkamer inricht, is het ultieme genot toch wel een vrijstaand bad. Vind je ook niet? BO verzamelde enkele voorbeelden van badkamers waarin baden dé blikvangers van de ruimte zijn. Laat je verleiden en inspireren. En creëer met een vrijstaand bad een plek in huis waar je heerlijk ontspannen kan badderen.

Ontspanning

Lekker met een bad vol badschuim, een muziekje op de achtergrond en een goed boek de dag afsluiten of juist beginnen. Een vrijstaand bad is een prachtige toevoeging aan de badkamer. Maar het past evenzeer in een grote slaapkamer of zelfs in een beschutte tuin. Vrijstaande baden zijn verkrijgbaar in vele designs, prijsklassen en afmetingen. Van een romantisch klassiek bad op pootjes tot strak moderne designbaden.

BO MAGAZINE LOSSTAANDE BADEN

Revival


Toegegeven, als het snel moet gaan, is een inloopdouche wellicht de meest voor de hand liggende keuze, maar als je tijd hebt, dan gaat er niets boven een bad. Een vrijstaand bad is daarbij het summum van moderne luxe. Het kan strak en minimalistisch, maar ook klassiek, met of zonder knipoog. Alles komt terug, ook baden op pootjes. Deze kennen een echte revival. En hoewel de oorspronkelijke look behouden blijft, zijn ze wel uitgerust met moderne technologieën. Ze komen ook goed tot hun recht in diverse ruimtes. Uitstraling
Wie terug naar de tijd van weleer wil, maakt met een bad op pootjes de juiste keuze. Het oogt Victoriaans. Het vormt dé blikvanger in je badkamer en geeft de ruimte een heel aparte uitstraling. Het past zowel in klassieke, landelijke als moderne badkamers. Om er optimaal van te kunnen genieten, moet je badkamer wel groot genoeg zijn. Deze baden creëren een romantische, nostalgische sfeer in je droombadkamer of juist een strakke moderne look. Vrijstaande baden zijn zowel in een solo- als duoversie verkrijgbaar. Centraal
Het esthetische aspect geeft bij veel mensen de doorslag wanneer ze een vrijstaand kiezen. En, het moet gezegd, het zijn echte juweeltjes. Toch moet je vooraf overwegen of dit soort bad iets voor jou is. Je badkamer moet om te beginnen ruim genoeg zijn. Baden op pootjes worden doorgaans pal in het midden van de badkamer geplaatst. Als die niet groot genoeg is, komt het allesbehalve tot zijn recht. In kleinere badkamers staan vrijstaande baden in feite gewoon in de weg.

BO MAGAZINE LOSSTAANDE BADEN
BO MAGAZINE LOSSTAANDE BADEN


_Tekst: Koen Van der Schaeghe

Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere