Now Reading
Casa Bodhi

Casa Bodhi

Al het beste van Marbella
In de categorie ‘uniek en gastvrij verblijven’ is dit er eentje die we graag met je delen. Omgeven door prachtige landschappen, eindeloze zandstranden, trendy strandbars en glooiende heuvels, heeft een Belgisch-Nederlands team Casa Bodhi opgezet: een uiterst gastvrije thuisbasis voor het hoog- en laagseizoen dat zijn gasten laat genieten van al het beste wat Marbella te bieden heeft.
Casa Bodhi is het resultaat van een gedeelde passie van oprichters Walter en Annoeska. Het complex van Casa Bodhi was liefde op het eerste gezicht en dat gevoel willen ze nu graag met ons delen. De Belgische Walter is dagelijks aanwezig en de ultieme gastheer, de Nederlandse Annoeska is een echt gezelligheidsmens die alles altijd tot in de puntjes verzorgt. Ze staan dus altijd voor je klaar om je verblijf volledig naar wens in te richten, maar met alle respect voor de gewenste privacy. Ook buiten je verblijf kun je het home away from home-gevoel opzoeken: in de avond verzamelen veel Belgen zich er in de buurt bij het altijd gezellige ‘Los Amigos’.

Casa Bodhi – mi casa tu casa gevoel
De naam verraadt het eigenlijk al: ‘mijn huis, jouw huis’. En geloof ons: je thuisvoelen zal geen probleem zijn. We ervaarden er tijdens ons verblijf net dat beetje extra service, net iets meer rust. De meertalige lezer weet misschien ook dat ‘casa’ het Spaanse woord is voor ‘huis’ en ‘Bodhi’ een Boeddhistisch woord voor ‘bewustwording’ of ‘verlichting’. Ook dat zal ongetwijfeld over je heen komen. Dat begint al in de ochtend: een overheerlijk ontbijt à la carte op het zonnige ontbijtterras, met onder meer vers gebakken brood, verschillende soorten fruit en een heerlijk kopje koffie.

Het intieme karakter maakt dat de faciliteiten bij Casa Bodhi niet ver weg zijn. Je daalt vanuit je kamer de trap af en je bevindt je in de high end fitnesszaal. Recent werd ook de laatste hand gelegd aan de privé wellness die je bij je bezoek kunt boeken om van nog meer privacy en rust te genieten. En baden in het zonlicht kan je in alle rust in de luxueuze tuin. Het tuinmeubilair verdient trouwens een extra vermelding: alles komt van het Belgische Royal Botania en ging rechtsreeks op onze wensenlijst.


Golfers, shoppers, hikers en ski-liefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Het adults only Casa Bodhi bevindt zich in Elviria, een prachtige woonwijk gelegen aan de oostkant van Marbella. Een plek die gekend is om zijn natuurlijke schoonheid en uitstekende golfbanen. Enkele van de populairste beachclubs zijn LUUMA, Plage Casanis en NOSSO summer club. Maar wist je dat Elviria ook slechts 2,5 uur rijden is van de besneeuwde bergtoppen van Sierra Nevada? Je hoort het al: bij Casa Bodhi kun je terecht voor je droomvakantie, of dat nu om te ontspannen of sporten is. Of een combinatie ervan natuurlijk.

Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere