Now Reading
Antwerp Art weekend

Antwerp Art weekend

Nog op zoek naar iets leuks om het verlengde Hemelvaartweekend mee te vullen? In Antwerpen is het van 18 t.e.m. 21 mei Art Weekend en wachten er talrijke kunstzinnige verrassingen op je. Van kunst op je bord tot in je bed! Trommel je favoriete creatieve, metgezel op en trek naar de koekenstad.

Zet een stapje in het artistiek Antwerpen met Kunst Aan Zet

Image


Zoveel kunst, en zo weinig tijd? Kunst Aan Zet got your back! Met hun gallery hopping tours nemen zij je mee op sleeptouw door Antwerpen. Met hun ervaring als kunstnavigators en passie voor Antwerpen brengen ze je naar de beste galerijen en tonen ze de verborgen pareltjes van de stad. Kies uit vier verschillende tours in vier verschillende buurten. Het enige wat jij moet doen is luisteren, kijken en vooral GENIETEN. Bekijk of boek hier jouw favoriete tour.

Benieuwd wat Antwerpen nog meer in petto heeft? Bekijk hier het programma van Antwerp Art Weekend.

Where food meets art

Cobra


Heb jij al kennisgemaakt met de nieuwste hotspot in Antwerpen? Instagram en TikTok staan er vol van, en terecht! In Cobra smul je niet enkel van het menu maar ook van het interieur. De intens rode moulures, de okergeel lederen bank en elegant witte marmer afwerking zijn hét recept voor een luxueus gevoel in deze bistro. Schijnt de zon? Dan worden de deuren open gezwierd en neem je plaats op één van hun twee terrassen. Geen enkel gerecht hier is basic én wordt met de grootste zorg en aandacht bereid.

Je hoort het al: run don’t walk! Reserveer hier een felbegeerd tafeltje.

Image

Arte
Restaurant Arte, op de Suikerrui, is je ticket voor een culinaire reis door Sardinië. Van huisgemaakte pasta’s, tot verse vis en de knapperigste pizza’s van ’t Stad, hier moet je zijn voor een Italiaanse escapade. Niet alleen een genot voor je smaakpapillen, ook je ogen komen niets te kort. Naast hun Italiaanse keuken is het restaurant gekend als galerij voor moderne kunst. Droom al lekker weg en boek hier je tafeltje.  

Image

Where luxury meets art

Hotel FRANQ
Bij hotel FRANQ adem, slaap en proef je kunst. Hun huisparfum zorgt meteen voor een royale ontvangst en de kamers en gemeenschappelijke ruimtes zijn versierd met kunst. Het voormalige 18e-eeuwse bankgebouw is een sterk staaltje architecturaal werk op zich met haar authentieke zuilen en bankkluis in de kelder van het hotel. Tim Meuleneire tovert creatieve hoogstandjes als kunstwerken op je bord in hun sterrenzaak. Boek hier je kunstzinnig verblijf.

Image
Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere