Now Reading
La Maison Sur La Sorgue

La Maison Sur La Sorgue

De Provence is een regio die alle zintuigen aanspreekt met de geurige lavendelvelden, wijngaarden, heerlijke gastronomie, talrijke festivals en een rijk historisch verleden. Een regio waar kunstenaars en levensgenieters, vroeger en nu, zich thuis voelen.

La Maison sur la Sorgue
BO ontdekte in l’Isle-sur-la–Sorgue een uniek boetiekhotel gevestigd in een authentiek en karaktervol landhuis uit de 17de eeuw met annex een kunstgalerij. La Maison sur La Sorgue biedt een verfijnde service, ruime en comfortabele kamers, een weelderige privétuin met zicht op de rivier, verschillende terrasssen en een zwembad. Een oase van rust. Gastheer en gastvrouw Frédéric en Marie Claude verstaan de kunst van de gastvrijheid en hebben tal van tips om de omgeving te verkennen.
La Maison sur La Sorgue dat zich in het hart van de Provence bevindt, op het kruispunt van Luberon-Ventoux-Alpilles is de ideale uitvalsbasis voor zowel sportieve als culturele uitstapjes. Wielerfanaten kunnen er een fiets huren (van elektrische tot competitiefiets) om de Mont Ventoux te beklimmen. Iedereen vindt er iets naar zijn gading: kooklessen volgen, een rit maken met een collectiewagen of een 2PK, wijnproeverijen, reservatie van restaurants en spektakels, de beste aanbevelingen voor het Festival van Avignon, de Chorégies van Orange, het Festival van Aix-en-Provence, musea, privé ontmoetingen met kunstenaars…

Galerij Retour De Voyage
De Kunstgalerij Retour De Voyage maakt deel uit van La Maison sur La Sorgue. Een plaats waar kunstenaars en verzamelaars uit de hele wereld elkaar treffen. Naast kunstwerken stelt RDV ook artefacten en ambachtelijke werken tentoon door Frédéric en Marie Claude meegebracht van hun talrijke wereldreizen. Daarnaast vindt u in het stadscentrum ook antiek-, kunst-, en Provençaalse markten. Op verzoek kan het hotel ook rondleidingen organiseren om het erfgoed van de stad te bekijken.

La Maison Sur La Sorgue – Boutique Hôtel – Particulier
6 rue Rose Goudard – 84000 L’Isle-sur-la-Sorgue
+33 (0)6 87 32 58 68

_Tekst: Viviane Redant

Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere