Now Reading
Hoog Beerzel

Hoog Beerzel

Het unieke en exclusieve woonproject Hoog Beerzel is in volle ontwikkeling en dit op een oppervlakte van ongeveer 6 ha. Aan de westkant van Beerzel, vlakbij de N15, maar toch middenin het groen, staan sinds 2020 vier stijlvolle appartementsgebouwen. Vorig jaar begon de bouw van de eerste 24 moderne woningen. Dit voorjaar start de volgende fase met de realisatie van 20 BEN-woningen, waarvan er vier eind dit jaar instapklaar zullen zijn. De verkoop loopt vlot, maar nu is hét moment om nog in te stappen…

Bouwheer is buurman

“De context is uniek”, vertelt Johan Cattersel, de bezieler en motor van het project. “Mijn vader, die arts was, heeft het park destijds laten aanleggen rond een grote privé kliniek. De gronden zijn altijd in familiebezit gebleven en een deel ervan was woongebied. Daar wilden we iets realiseren dat een nieuwe dynamiek zou geven aan de buurt, met veel respect voor wat er groeit en bloeit.” Hoog Beerzel is dus niet het zoveelste project van een projectontwikkelaar of vastgoedmagnaat, het is een unieke realisatie van 2B2C Projects. Het bedrijf is gevestigd vlakbij de site. “Als buurman wordt dit project ontwikkeld ‘alsof het voor mezelf zou zijn’. We volgen alle werken van dichtbij op en staan garant voor een onberispelijke afwerking en hoogstaande materialen”, zegt Johan Cattersel.

In synergie met de natuur

Hoog Beerzel ligt helemaal verscholen in het groen, wat de locatie uitzonderlijk maakt. Aan de ene kant grenst de site aan het natuurgebied Beerzelberg, aan de andere kant liggen het park van Inno.com en de majestueuze dreef naar het middeleeuwse landgoed Pelgrimhof. Recent heeft de provincie vlakbij nog verschillende hectaren bos aangeplant aan de Peredreef. De unieke ligging in combinatie met de bijna 100 jaar oude bomen, maken van Hoog Beerzel de ideale locatie voor wie op zoek is naar rust en natuur én dit toch dicht bij de stadsomgeving. De invalswegen naar Lier, Mechelen, Aarschot en Heist-op-den-Berg zijn namelijk vlakbij. Nog een mooie troef: kinderen kunnen door de natuur naar de plaatselijke lagere school zonder druk verkeer te passeren.

Eigenheid in harmonie

De nieuwe BEN-woningen, die vanaf dit voorjaar worden gerealiseerd, zijn ontworpen door 4 gerenommeerde architecten. Ze ontwierpen elk met hun smaakvolle eigenheid, maar met dezelfde feeling voor moderne, eigentijdse huizen in synergie met de prachtige omliggende natuur. Deze aanpak garandeert een mooie mix van stijlvolle woningen met elk een eigen karakter. Strategisch geplaatste hoge ramen voor optimale lichtinval en een ruim terras creëren een echt ‘buitengevoel’. Toch is er voldoende privacy voor de bewoners. Al deze elementen maken van Hoog Beerzel een mooie, harmonieuze woonwijk waar het heerlijk vertoeven is. Alle woningen worden bovendien hoogstaand technisch afgewerkt met het oog op duurzaam omgaan met energie. Energiezuinig wonen is immers de sleutel naar toekomst. 

Interesse? 

Nu is hét moment om in te stappen…

Op www.hoog-beerzel.be vind je een mooi overzicht van wat reeds gerealiseerd werd en wat nog ontwikkeld wordt in de tweede fase. Wie nu intekent, heeft zelf inspraak in de keuze van afwerkingsmaterialen en kan zo eigen accenten toevoegen. Hoog Beerzel is een uitzonderlijk woonproject dat een unieke kans biedt om een stijlvolle woning aan een betaalbare prijs aan te kopen en staat garant voor comfort en welzijn. Kortom: Hoog Beerzel, waar het ‘goed om leven’ is!

Maak een afspraak voor meer info of een vrijblijvend bezoek op 0471 23 24 25 of via info@2b2c.be  

Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere