Now Reading
Genieten in Villa Amanzi

Genieten in Villa Amanzi

In Phuket vind je een internationale smeltkroes van mensen met verschillende levensstijlen en verschillende achtergronden. Mensen uit alle lagen van de bevoling delen dezelfde honger naar een fantastisch klimaat, een rustgevende sfeer en een grote gastvrijheid. Phuket vandaag is een bloeiende gemeenschap van kwaliteitsresorts, hotels en luxe villa’s vergelijkbaar met Miami, de Franse Rivièra of Marbella.

Phuket wordt meer en meer de Rivièra van Azië genoemd, door een ruim aanbod aan chique restaurants en bars met internationale keuken, een aantal van de beste en meest uitdagende golfbanen in de wereld, weelderige kuuroorden en professionele cosmetische klinieken. Door het exclusieve zeezicht rond het eiland kan je het hele jaar door zeilen, duiken en snorkelen. Vier eerste klas jachthavens bieden jachttrips naar koraalbaaien en eilanden.

Villa Amanzi, gelegen in het exclusieve Cape Sol aan de westkust van Phuket, Thailand, is ontworpen als een exclusieve privé-villa, ideaal voor families of groepen om samen te ontspannen in een stijlvolle en toch rustgevende omgeving. Deze luxe villa heeft een uniek ultramodern eigentijds design, die de prachtige natuurlijke kenmerken van het gebied respecteert met in het westen een buitengewoon uitzicht op de oceaan. Aan de noordelijke kant van villa Amanzi vormt de majestueuze granieten rotsformatie de grens met het prachtige natuurreservaat Kamala. De villa is gebouwd in de rotswand waardoor de granieten rotsen een spectaculaire natuurlijke muur vormen.

U betreedt de villa langs een trap, die je door een hellende tropische tuin leidt en waarbij je een statige vijver oversteekt. De open woonkamer is ontworpen in een rustgevend design met 18 lange glazen schuifdeuren die zorgen voor een natuurlijke overgang naar de tuin met het elegante 15-meter lange zwembad en waardoor het verbluffende uitzicht op de Andaman Zee bewaard blijft. Via een trap in de rosten is er toegang naar de zee.

Boven dit mooie woongedeelte bevindt zich het slaapgedeelte met 4 slaapsuites telkens voorzien van een eigen badkamer met een open panoramisch uitzicht op zee. In het niveau onder het woongedeelte is er een grote familiekamer met 52” TV, tafeltennis, een kleine bar en nog 2 slaapsuites met uitzicht op zee elk voorzien van een eigen badkamer. Op het laagste niveau vind je een massageruimte en jacuzzi. Alle suites zijn voorzien van flatscreen-TV.

De prijs voor het huren van Villa Amanzi ligt tussen €1.500 en €5.400 per dag afhankelijk van de periode. Deze exclusieve locatie voorziet ook een uitmuntende service. Het beddengoed wordt dagelijks vervangen, je kan heerlijk culinair genieten door de chef die dagelijks de heerlijkste gerechten vers bereid en er is een ruime keuze uit de meest sublieme wijnen die bij aankomst in de villa aanwezig zijn. De service van de chef is inbegrepen in de dagprijs, eten en dranken daarentegen worden apart aangerekend.

Copyright foto’s : ©2010-2022 Villa Amanzi
www.villaamanzi.com

Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere