Now Reading
Los Enamorados & BIELO

Los Enamorados & BIELO

Los Enamorados, door Vogue gedoopt als Ibiza’s meest bohemienachtige hotel, is een pretentieloos maar iconisch strandverblijf. Het combineert een inspirerende, vrijgevochten hotelervaring met een eigenzinnig retailconcept. De onconventionele winkel cureert een mix van unieke artikelen die in de loop der jaren door de oprichters zijn geselecteerd en verzameld. Naast design, serviesgoed en prachtige meubels biedt de winkel van Los Enamorados ook sieraden, brillen, hoeden, kleding, tassen, slippers en andere kleine schatten van het eiland en daarbuiten.

Door de jaren heen is Los Enamorados’ strandtas een cult-object geworden onder Ibiza-liefhebbers. Voor de 2022-editie besloot het eigenzinnige concept een stap verder te gaan en in samenwerking met het Catalaanse modelabel Bielo twee high-end modellen in verschillende kleurvarianten te creëren. Het resultaat is een statement capsulecollectie bestaande uit een dagdagelijkse draagtas en een maxi strandtas, beide in verschillende kleurdeclinaties.


Het Catalaanse modelabel Bielo is ontstaan uit een breigoed familiebedrijf, dat samenwerkt met de hoogste luxemerken, zoals Lanvin, Marni of Balenciaga. Het merk zelf viel de afgelopen seizoenen op door zijn opmerkelijke tassenontwerpen; frivole, kleurrijke en technisch onconventionele zomertassen met een frisse, eigentijdse uitstraling. De essentie van Bielo is een mix van innovatieve breitechnieken, Japanse technologie, Italiaanse garens en lokale Catalaanse inspiratie.

De keuze van Los Enamorados voor het opkomende Catalaanse modehuis heeft alles te maken met de waardering van de oprichter voor Bielo’s subtiel subversieve esthetiek. Bielo’s stijl combineert kracht met sensualiteit, textuur en kleur om genderloze stukken te creëren, ontworpen voor hedendaagse mannen en vrouwen. Deze visie past perfect bij de ongeremde filosofie van Los Enamorados die iedereen verwelkomt, zonder onderscheid, in de eclectische, bijzondere en hartelijke sfeer van het noorden van Ibiza.

De Bielo x Los Enamorados maxi strandtas komt in twee kleuren en is gecreëerd met behulp van een jacquard techniek, in 16 gauge. De stof van de maxi tas bestaat uit 100% Italiaanse nylon garens, waardoor de tas sterk is en toch bijzonder zacht aanvoelt. De strandtas is volledig bedekt met het nieuwe Los Enamorados monogram, dat een speelse knipoog naar de hedendaagse mode biedt.


De tweede tas, een nylon gebreide draagtas voorzien van een driekleuren jacquard met speciaal 3D-effect, is in vijf kleuren verkrijgbaar. Een origineel, in nylon geborduurd Bielo x Los Enamorados-logo zorgt voor een extra exclusieve Ibiza-toets.

De capsulecollectie zal op 13 juni verkrijgbaar zijn, zowel in de winkel als online op losenamoradosibiza.com en bielo.cat

OVER LOS ENAMORADOS

Los Enamorados, geopend door Rozemarijn de Witte, een voormalig redacteur van interieurtijdschriften, en Pierre Traversier, een voormalig basketballer, is een bohemien boetiekhotel op Ibiza. Het is gelegen in het noorden van Ibiza, in het kleine romantische haventje van Portinatx, direct aan zee en naast de prachtige vuurtoren. Het hotel verleidt met zijn kleurrijke inrichting, geschikt voor Ali Baba’s grot, waar Noord-Afrikaanse tapijten, rotan lampen en vintage meubilair ontworpen door Tom Dixon, Piet Hein Eek en Jonathan Adler prachtig samenleven. Los Enamorados heeft negen kamers, een restaurant, een bar en een winkel. Het is een plek om rond te hangen en gelukkig te zijn, terwijl je naar de zonsondergang kijkt.

OVER BIELO

BIELO is gegroeid uit een familiebusiness van high-end prêt-à-porter. Met meer dan 35 jaar expertise in premium breigoed voor grote luxehuizen, gaat het atelier van Joseps familie prat op vakmanschap, traditie en innovatie. De familie Puig produceert zowel gebreide als geweven kledingstukken en accessoires van hoogwaardige kwaliteit in de bergen van La Llacuna, vlakbij Barcelona. Met grote huizen als Balenciaga, Burberry, Givenchy en Marni onder zijn klanten, staat het high-standard breigoedatelier bekend om zijn sublieme kwaliteit en smetteloze snitten. In 2015 bracht Josep met BIELO SS15 zijn eerste collectie op de markt. Een collectie geregeerd door textuur, emotie en vakmanschap, vandaag nog even hedendaags als destijds. Josep houdt resoluut afstand van de modewereld. Geen haastige mode, hij holt niet mee met de heersende trends in de industrie. Josep kiest voor twee mannen- en vrouwencollecties per jaar, met zomerkleren in de zomer en winterkleren in de winter. Dat voelt voor hem juist aan. Hij leeft graag seizoensgebonden, net zoals de bergen. Die prominente aanwezigheid van de natuur op de confectiesite voel je in de collecties.

Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere