Now Reading
Marineau Restaurant

Marineau Restaurant

Begin februari 2022 opende een nieuw Food & Hospitality Concept van de Antwerpse Shrimp Tempura Group (bekend van o.a. restaurants zoals Danieli il Divino, Umami, Maven, Murni, etc…) Marineau Restaurant opent in het pand van de voormalige Stadsbrouwerij ’t Pakhuis aan de Vlaamsekaai 76.De Premium Seafood Shop krijgt een topligging op de hoek van de Museumstraat, allebei op ’t Zuid in Antwerpen.

We identificeerden een opportuniteit om een geheel nieuw food & hospitality concept te ontwikkelen rond seafood op het Zuid in Antwerpen. Er is momenteel immers weinig tot geen dergelijk aanbod aanwezig in dit stadsdeel, terwijl de (Noord)zee fantastisch lekkere food te bieden heeft, die bovendien bijzonder gezond en voedzaam is. Om verser dan vers te zijn, zetten we 2 zaken tegelijk op: enerzijds een Fish & Seafood Shop met terras op de hoek van de Museumstraat én anderzijds een volwaardig belevenisrestaurant, 200m verder aan de Vlaamsekaai, geheel rond en mét exquise seafood gerechten. De twee zaken vormen een unieke combo.

We kunnen geen versere vis aanwenden in ons restaurant, dan diegene die we uit onze eigen viswinkel laten aanleveren. Omgekeerd kunnen we geen lekkerdere bereide gerechten aanbieden in onze winkel, dan die door ons eigen restaurant zijn klaargemaakt. Deze combo-aanpak is vernieuwend én zal garant staan voor een top keuze van het beste wat de natuur ons kan bieden op vlak van seafood. En dat elke dag van de week.

MARINEAU is een seafood-centered horecaproject.
Met zowel een winkel, als een groot belevenisrestaurant wordt het een unieke combo.

In beide zaken, zowel in de Premium Seafood Shop als in het Premium Seafood Restaurant, zal gezond, hoog kwalitatief en super lekker eten uit de (Noord)zee centraal staan, geflankeerd door enkele verrassende vleesgerechten.
Alles is verser dan vers, geselecteerd op de beste visafslagen van West-Europa of zelfs bij geprivilegieerde en uitgezochte seafood producenten, waardoor een bijzonder hoge kwaliteit aan natuurproducten uit de zee zullen beschikbaar komen. De lekkernijen worden klaargemaakt door culinaire experten, die jou en je gezelschap een fantastische avond uit bezorgen of een super maaltijd voor bij je thuis.

Marineau Premium Seafood Restaurant
Vlaamsekaai 76
2000 Antwerpen

Elke dag open
Zondag-donderdag 18:00-22:00
Vrijdag-zaterdag 18:00-23:00

Tel: 03 246 60 63

Marineau Premium Seafood Shop
Museumstraat 1
2000 Antwerpen

Maandag gesloten
Dinsdag-vrijdag 10:00-19:00 (takeaway tot 20:00)
Zaterdag-zondag 08:00-19:00 (takeaway tot 20:00)

Tel: 03 246 60 62

https://www.marineau.be/

Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere