Now Reading
IMMODOME

IMMODOME

Mechelen, architectenwandeling 19 juni

IMMODOME

Woningen met Persoonlijkheid

Zoek je een woning met een ziel? Dé ideale woonst vinden tussen het grote aanbod huis, is geen evidentie. Immodôme maakt een selectie van woningen met een architecturale, historische en/of esthetische meerwaarde. Voor advies en raad kan je terecht in de kantoren in Antwerpen, Berchem, Gent, Lier, Mechelen en Schilde.


Immodôme is ontstaan uit liefde voor architectuur en esthetiek. Woningen van iconische architecten zoals Jo Crepain, Renaat Braem, Leon Stynen, Etienne de Pessemier, maar evengoed van recente talenten zoals STAM architecten, De Meester Vliegen, B-architecten, Julie2, vonden via Immodôme een nieuwe enthousiast eigenaar. Daarnaast vormen herenhuizen, lofts en art-deco of interbellum appartementen een belangrijk deel van het aanbod.

Architectuurwandelingen

Het vastgoedkantoor organiseert architectuurwandelingen met ervaren gidsen. Tijdens de wandeling krijg je uitleg over alle architecturale parels in bekende wijken en ontdek je de verhalen achter deze gebouwen!

Op zondag 19 juni gaat de eerste wandeling in Mechelen door! Tijdens de wandeling ontdek je huizen en gebouwen uit de Interbellum periode en Expo 58. Een verkenninstocht langs onder anderen de Willem Geetstraat, Colomastraat, Schuttersvest, Louizastraat en O.L.Vrouwestraat staan op het programma. Afsluiten doen we met een drankje aan het nieuwe kantoor van Immodôme in de Sint-Katelijnestraat 41.

Wil je je Inschrijven voor de wandeling of op de hoogte blijven van toekomstige events van Immodôme? Neem dan een kijkje op de website: immodome.be/magazine/events-walks.

Mechelen, architectenwandeling 19 juni
Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere