Now Reading
Wadi Rum Resort

Wadi Rum Resort

BO MAGZINE 11-Wadi-Rum-Lodge

Goede resorts zijn prima plekken om een paar dagen bij te komen van maanden hard werk, maar vaak staan de gebouwen als een lelijke oase in een mooie woestijn. Bij het Wadi Rum Resort in Jordanië is dat anders en ziet het verblijf er meer uit als een geheime schuilplaats uit een Bondfilm.

BO MAGAZINE 12-Wadi-Rum-Lodge

Het hotel is uit het niets ontstaan: rondom dit fantastische luxe-hotel is er enkel woestijn. Toch zal je kunnen baden in een zee van comfort, in één van de 47 suites, uitgerust met de laatste nieuwe snufjes. Een oase van rust en plezier, in the middle of nowhere. De 7.500 m2 zullen een geweldige locatie vormen, gebouwd tussen de kliffen en in een uitgestrekte woestijn.

BO MAGAZINE 4-Wadi-Rum-Lodge

Wadi Rum Resort ligt in het gebied van Wadi Rum in Jordanië. Het werd ontworpen door de designstudio Oppenheim. Centraal in het ontwerp is de verbondenheid met de natuur: het is gebouwd in de rots zelf, en er is rekening gehouden met de natuurlijke gaten en spleten. Vanaf de buitenkant zijn alleen enkele ramen en een paar zwembaden te zien. Je hoeft niet bang te zijn dat je er moet leven als een grotbewoner, want de vertrekken zullen van alle luxe worden voorzien.

_Tekst: Nele Donvil

Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere