Now Reading
Grace Elisabeth

Grace Elisabeth

BO MAGAZINE lingerie-fall-2019-grace-luxe-mesh-demi-bra-high-waist-v-string-panty-victorias-secret-hi-res

Het is altijd haar droom geweest. Het ultieme doel zelfs, vanaf het moment dat ze model werd. Sinds een goed half jaar mag Grace Elizabeth zich officieel een Victoria’s Secret Angel noemen. In de modewereld moet het één van de belangrijkste en meest begeerde contracten zijn die je kunt binnenhalen. In 2016 liep Grace haar eerste catwalk voor het lingeriemerk en een jaar later werd ze één van de gezichten van de PINK-lijn. Het engelenstatuut dat ze in april verkreeg, plaatst haar op het hoogste schavotje van de mode. Al is dat in het geval van Grace Elizabeth een nogal banale ophemeling. De 22-jarige Amerikaanse is sowieso één van de meest gevraagde topmodellen van het moment. Ze haspelt vlot alle Fashion Weeks af en liep in het verleden shows voor zowat alle grote namen in de industrie. Chanel, Prada, Burberry, Brandon Maxwell, Moschino, Max Mara, Gap, Ralph Lauren. Allemaal reserveerden ze al een podiumplaatsje voor de sensuele brunette met de prominente jukbeenderen en perfecte lippen.

BO MAGAZINE shutterstock_1225643605

Amper zestien was Grace Elizabeth toen haar carrière vaart kreeg. Het begon allemaal met wat lokale opdrachtjes in thuisstad Florida. Mama zag heil in de looks van dochterlief en verstuurde enkele foto’s naar het grote Next Model Management, één van de meest toonaangevende agentschappen ter wereld. Daar was er weinig twijfel en niet veel later stond gracieuze Grace op de catwalk voor Miu Miu tijdens Paris Fashion Week. Destijds was het showgehalte nog relatief beperkt, vandaag zijn de modeweken de momenten waar ze elk jaar het meest naar uitkijkt.

BO MAGAZINE lingerie-fall-2019-grace-luxe-mesh-plunge-bra-mesh-cheekini-satin-kimono-victorias-secret-hi-res

Dat ze ondanks alle aandacht en glamour toch bescheiden blijft, is daarom des te opmerkelijker. Wie haar ontmoet, spreekt steevast over ‘dat leuke, doordeweekse, zelfs ietwat gekke meisje’. De voetjes stevig op de grond, het is de manier om succesvol te blijven. Dat beseft Grace Elizabeth maar al te goed. “Mijn familie blijft mijn houvast”, vertelde ze daarover vorig jaar aan W Magazine. “Ik ben nog altijd dezelfde persoon als voor ik bekend werd en zij weten dat. Dat ze mij af en toe al lachend ‘Miss Hollywood’ noemen, neem ik er met een even grote glimlach bij.”

_Tekst: Bart De Maesschalck

Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere