Now Reading
Hotel FRANQ awakens all your senses

Hotel FRANQ awakens all your senses

Hotel FRANQ zit in een voormalig bankgebouw uit de 18e eeuw en die geschiedenis is overal in dit luxe boutique hotel terug te vinden. In de indrukwekkende lobby vind je nog restanten van de originele zuilen en beneden vind je de originele bankkluis terug. Enkele van de kluisjes zijn nooit geopend en verstoppen allerlei geheimen. Naast het indrukwekkend interieur dat je ogen de kost geeft, worden ook je andere zintuigen verwend. Bij binnenkomst wordt je geurzin geprikkeld door het FRANQ huisparfum dat meteen een bepaalde sfeer bij je opwekt. De fluwelen zetels in de gemeenschappelijke ruimtes en de bedden voelen extra zacht aan, een plezier voor je tastzin. Leuk weetje: het Britse koningshuis heeft dezelfde matrassen leverancier als het hotel. Je slaapt hier dus letterlijk als royalty. Hotelmanager Christel Cabanier maakte er haar persoonlijke missie van de meest zachte badjassen te vinden en aan te bieden in het hotel. Dat vraagt om een slow morning in je badjas met ontbijt op bed.

FRANQ maakt hoogstaande culinaire ervaring toegankelijk voor groot publiek
Hotel FRANQ staat niet alleen bekend om hun buitengewone hotelervaring, maar ook om hun sterrenrestaurant gerund door chef Tim Meuleneire. Naast een diner op sterrenniveau voor zowel hotelgasten als niet-hotelgasten, bieden ze ook een culinaire ervaring in de Gastrobar. Hier geniet je onder toeziend oog van Meuleneire van een ietwat toegankelijkere en prijsvriendelijkere kaart. De gerechten in de Gastrobar worden net als in het sterrenrestaurant met even veel persoonlijke aandacht en liefde bereid. Denk aan een romige truffelpasta, bisque van schaaldieren en Monte Nevado met Cavaillon meloen. De rest van het aanbod vind je hier.

Tijdens je verblijf zal het personeel even je familie worden. Een persoonlijke aanpak staat hoog bovenaan hun prioriteitenlijst.  Kijk je ogen uit, proef heerlijke gerechten, ruik hun huisparfum en vooral: geniet. Ontdek het restaurant en het hotel hier

Hotel FRANQ maakt hoogstaande culinaire ervaring toegankelijk voor groot publiek

Bar LeClef

Voor wie wel van wat mysterie en exclusiviteit houdt, kan elke maand terecht in hun Speakeasy bar. Bar LeClef opent van tijd tot tijd zijn geheime deuren. Om te weten wanneer de bar weer toegankelijk wordt, houd je best de website en social mediakanalen van het hotel in de gaten. Daar wordt elke volgende editie namelijk op aangekondigd. Tijdens de vorige editie werden gasten ontvangen door een mysterieuze bankdirecteur en kregen ze een tip om de ingang van de bar te vinden. Wie weet wat de volgende editie op 26 oktober brengt. Wil je er bij zijn? Reserveer hier je plekje, de plaatsen zijn beperkt! Wil je het achterhuis afhuren voor je eigen feest? Ook dat kan. Neem contact op met FRANQ voor de mogelijkheden.

Scroll To Top
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Nieuwsbrief Bo Magazine
Schrijf je nu in!
ErrorHere