white beach

Hemel op aarde! Hou je van kiezelstenen of zand? Surfen of zandkastelen bouwen? Er zit vast wel één “heaven on earth” strand tussen onze verzameling die jou kan bekoren.

Whitehaven, Whitsunday Islands, Australië

Met zijn 7km lange strand is Whitehaven één van de mooiste stranden van Australië. Met een aantrekkelijke surfwind en zijn mooie witte zandstranden is Whitehaven één van de rustigste stranden. Honden zijn daarom ook verboden. Een leuk weetje: het zand van Whitehaven Beach neemt geen warmte op door zijn hoge hoeveelheid aan silica. Hierdoor kan je comfortabel met je voeten in het zand wroeten tijdens een warme dag.

Whitehaven, Whitsunday Islands, Australië

Palawan, Filipijnen

Palawan, de parel van de Filipijnen. Als je echt helemaal afgesloten wilt zijn van de wereld dan is Palawan jouw ontsnappingsoord. De ongerepte natuur, witte stranden, palmbomen, lagunes, koraalriffen, … zijn moeilijk te bereiken en houden reizigers op afstand. Maar zowel avontuurlijke reizigers als strandgangers kunnen hier hun hart ophalen en delen van het eiland ontdekken waar nog nooit iemand is geweest.

Palawan, Filipijnen

Navagio, Zakynthos, Griekenland

Onderaan steile, torenhoge kliffen op een verstopt deel van het Griekse eiland Zakynthos, ligt Navagio. Omgeven door de blauwste wateren die je ooit zult zien, met in zijn midden één van de grootste trekpleisters: een roestig scheepswrak, achtergelaten door smokkelaars in 1982.

 Navagio, Zakynthos, Griekenland

Bora Bora,Frans Polynesië

De naam alleen al roept Robinsons Crusoe-achtige beelden op van een exotisch paradijs met eindeloze dagen vol zon, babyzacht zand en onmogelijke turquoise water. Bezoek dus zeker deze weelderige natuur met zijn luxueuze resorts eens.

Bora-Bora

Aruba, Nederlandse Antillen

Ontdek het onontdekte van de Antillen en waan je in Caraïbische sferen: relax, snorkel, geniet van een cocktail en schud je heupen af en toe flink los op de opzwepende salsamuziek.

Antillen