Over BO

Genieten van BO, dat is genieten van het leven.

Een hip, modern magazine dat uitpakt met verrassende interviews, bloedstollend mooie fotografie, een artistieke lay-out, geraffineerde en elegante reclame en een verfijnde en sensuele vinger aan de pols van ons gejaagde moderne leven. Al meer dan 10 jaar meet BO zich nog steeds met de allerbesten op het vlak van moderne architectuur, design, mode, film, kunst, muziek, literatuur, gastronomie, reizen en genieten. Wandel mee op de catwalk, kampeer op de mooiste designbeurzen of stap binnen bij de lokale ambachtslui.

BO is en blijft een sterk magazine voor de cultuurliefhebber, de levensgenieter, de modebewuste moderne mens die sterke vormgeving en inhoudelijke kwaliteit op alle vlakken weet te waarderen. Het vertrouwen van de adverteerders, lezers en sympathisanten is groot. Daarom blijft BO hoge eisen stellen aan de kwaliteit en de creatieve aanpak van het magazine. BO staat niet stil. Een magazine om te koesteren, elke editie opnieuw.

Hebt u een geweldige redactietip of wenst u meer informatie over BO Magazine? Neem gerust contact met ons op, dit op het nummer
+32 15 20 75 43.

Veel leesplezier,
Het BO-team