ds brussels fashion days

Voor het vierde jaar op rij is DS Brussels Fashion Days opnieuw van de partij. Het evenement vindt plaats van 16 tot 18 oktober en draagt de slogan:  “De mode is prachtig, de mode is Belgisch!”

De editie van dit jaar werd in een volledig ander kleedje gestoken, het evenement is immers verhuisd naar het SQUARE BRUSSELS MEETING CENTER op de Kunstberg. Een centrale plaats, op een steenworp van het station dat dezelfde naam draagt. Het is vooral een nieuwe drijfveer, een nieuwe uitdaging waar de organisatoren op zoek naar waren.

Sommigen van de aanwezige kunstenaars zijn de talenten van morgen, de nieuwe trend, maar anderen maken reeds verschillende jaren naam en faam. DS Brussels Fashion Days is de ideale gelegenheid om hen te ontmoeten, met hen te praten, hun verbeelding te ontdekken en misschien wel terug te keren met één van hun fantastische creaties.

Wat staat er op het programma van DS Fashion Days?
Vier defilés, een Fashion Pop-Up Store, een School Street, prestigieuze partnerschappen, de verjaardag van één van de beste Brusselse party concepten, met name LIBERTINE SUPERSPORT, en niet te vergeten een Fashion Talk gepresenteerd door de hoofdredacteur van Elle België over eten, drinken en natuurlijk over sterren in de ogen.

Kom alvast in de sfeer met de overzichtsmontage van editie 2013.