chloe

Met een zonnebril op je snoet krijg je in geen tijd een instant zomergevoel!

Met de verfrissende modellen van dit seizoen bescherm je niet alleen je ogen, maar laat je ze ook stralen.

(Over)size matters

Van de kledij tot de zonnebrillen: oversized heeft al even een stevige plaats op de catwalk verworven. Dat is dit seizoen niet anders. Dolce & Gabbana komt met grote, gebloemde monturen, bij Gucci zagen we vierkante monturen met gouden glitters en de pilotenbrillen bij Chanel waren groot, groter, grootst! Misschien niet aan te raden voor vrouwen met een fijn gezicht, maar des te beter voor zij die het groots zien. Hollywoodglamour gegarandeerd!

Cat eye op de catwalk

De cat eye zonnebrillen zijn er voor echte diva’s. Zeer tijdloos, een tikkeltje retro, maar zeer combineerbaar met jouw outfits. Kijk maar naar de gele modellen bij Dries Van Noten of de grafische varianten bij Moschino: lekker opvallend, maar zeer vrouwelijk! Wie voor een cat eye kiest, kiest voor elegantie. Deze trend uit zich in stijlvol donkere monturen, ideaal voor alle dagen en gelegenheden, maar evengoed in felle kleuren om de zomer op je gelaat te toveren.

This is your captain speaking

Terug van nooit weggeweest zijn ze, de pilotenbrillen. Niet meer in de stoere versies zoals de voorbije jaren, maar futuristisch van aard, groots en kleurrijk, zoals bij Stella McCartney of Tommy Hilfiger. Dit is er eentje voor de durvers voor wie het net dat beetje anders mag!

Oog voor detail

Opvallende trend dit seizoen zijn de met minutieus versierde brillen. Zin om het bloemenmeisje te spelen? Kijk dan eens naar de Dolce & Gabbana-collectie. Opening Ceremony koos dan weer voor ronde glazen omrand door golvende, artistieke details. Wedden dat je heel wat hoofden zult doen draaien naar jouw opvallende montuur? Geef je ogen de kost aan al het moois en verfijnds dat dezer dagen bij de betere optieker te vinden is. Ware pareltjes voor op je neus, dat zijn ze!

Gek(l)eurd

Als het van Ray-Ban en Prada afhangt, kiezen we resoluut voor kleur deze zomer. En dan hebben we het ditmaal niet over de monturen – hoewel – maar des te meer over de glazen. Cool blauw, geinig groen of levendig geel, aan jou om een keuze te maken tussen een regenboog aan kleuren. Zie het leven dit seizoen (letterlijk) door een roze bril en ga voor kleur!

Zonnebrillen